عصاره زعفران الیت با طعمی متفاوت saffron bouillon یکی از بهترین و لذیذترین طعم دهنده ها مخصوصا جهت طبخ کباب ،گوشت ، مرغ ، ماهی و برنج و …است . با توجه به خاصیت چاشنی زعفران ،بهترین گزینه برای معطر و طعم دار کردن غذا میباشد.
چاشنی ( عصاره ) زعفران با توجه به بافت، ماده مناسبی جهت پخت و پز میباشد.
چاشنی زعفران در واقع ترکیبی از پودر فشرده زعفران و مواد مختلف است که در غذاهای گوناگون مفید واقع می شوند.
برخی از رایج ترین مواد موجود در چاشنی زعفران شامل دکستروز، نمک طعام ، مالتو دکسترین ،
روغن هیدروژنه گیاهی ، شکر ، طعم دهنده مشابه طبیعی زعفران ، ادویه (فلفل ، هل ، زعفران) ، رنگ طبیعی آناتو ،
زعفران ، ادویه طلایی با تاریخچه 3هزار ساله دارویی و خواص متعددی است.
زعفران از زمان های بسیار قدیم در مقاصد دارویی و آشپزی استفاده می شود .
خواص طلای سرخ ایران زمین ( زعفران ) برای درمان و زیبایی به قدری است که لقب طلای سرخ را برازنده ی آن کرده است .
تقویت خلق و خو،عملکرد سالم اعصاب،بهبود گردش خون،ارتقای عملکرد سلول،
بهبود دستگاه گوارش،درمان سرما خوردگی،مناسب برای سلامت جنسی .
تقویت کننده عالی برای تقویت پوست،تقویت استحکام استخوان،درمان مشکلات دستگاه گوارش.
بهبود افسردگی،بهبود حافظه،جلوگیری از آلزایمر.
حفظ بینایی سالم،کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی،کاهش فشار خون،مبارزه با التهاب.
بهبود کیفیت خواب،درمان زخم معده،بهبود زخم و سوختگی،جلوگیری از ابتلا به پارکینسون.
جلوگیری از بروز سرطان،مهار رشد تومور.
جلوگیری از دیابت،درمان ورم،درمان آکنه،روشن کردن پوست،از بین بردن جای جوش.
کاهش اثر الکل،درمان سردرد،بهبود ام اس.
درمان آسم و سرفه،درمان بزرگ شدن کبد،تسکین ناراحتی معده،کاهش عفونت ادراری.
درمان بی نظمی قاعدگی،کاهش علائم آرتروز.
کاهش کلسترول،بهبود عملکرد ریه،ترمیم سلول های بدن،پیشگیری از کم خونی.
جلوگیری از ریزش مو،تسکین تب،تسکین درد دندان.
نکاتی در مورد استفاده از زعفران
زعفران به عنوان گران ترین ادویه شناخته می شود و قبل از خرید و مصرف آن برای به دست آوردن مزایا، نکات زیر را بیشتر بررسی کنید.
زعفران مرغوب را با رنگ قرمز تیره انتخاب کنید رنگ قرمز زعفران کیفیت بهتری را نشان می دهد.
اگر پودر زعفران خریداری می کنید، سعی کنید مارک یا فروشنده معتبری را انتخاب کنید.
عصاره زعفران را در جای خنک نگهداری کنید.
برای جلوگیری از نور، زعفران را باید در ظرف تیره نگه دارید یا در یک فویل بپیچید زیرا زعفران نسبت به نور بسیار حساس است.
زعفران را می توان در طول 2 سال ذخیره کرد اما هر چه مدت زمان طولانی تر زعفران را نگه دارید کیفیتش پایین می آید.
قبل از پختن غذا با زعفران، به یاد داشته باشید که زعفران به عنوان پودر استفاده می شود .
برای اطمینان از کیفیت زعفران می توانید آن را خودتان پودر کنید.
زعفران را می توان به هر غذایی اضافه کرد و قبل از اضافه کردن آن به غذا، مقدار کمی آب را به پودر زعفران اضافه کنید.
زعفران معمولاً برای پخت و پز برنج، مرغ و سایر غذاهای بی نظیر استفاده می شود اما می توان از آن برای تهیه بعضی از دسرها نیز استفاده کرد.
عصاره زعفران الیت برای تمام غذاهایی که زعفران چاشنی آن است قابل استفاده میباشد.
زمان نگهداری چاشنی زعفران از تاریخ تولید معادل 24 ماه است .
وزن خالص بسته بندی این محصول به ازای هر بسته معادل 70 گرم میباشد.
برای نتیجه بخشی بهتر در رژیم غذایی خود ، از این محصول استفاده کنید .
محصول عصاره زعفران الیت را در جای خشک و خنک ، دور از تابش مستقیم خورشید نگهداری کنید.
بدین ترتیب طول عمر نگهداری آن بیشتر شود.
این محصول دارای تاییدیه سیب سلامت از سازمان غذا و دارو میباشد.
بارکد چاشنی زعفران : 6260360001824 میباشد.
چنانچه عضو طرح ویژه هایپر مارکت میلو باشید(عضویت در طرح ها) نه تنها از خرید این محصول عالی(عصاره زعفران الیت با طعمی متفاوت saffron bouillon) ،لذت میبرید بلکه از نوع خرید خود نیز کاملا رضایتمند خواهید بود .
انواع دیگر محصولات در این دسته عبارتند از :ادویه پودر سیر ، ادویه پودر فلفل چیلی ،ادویه پودر فلفل سیاه ،سماق ، پودر آویشن ، پودر دارچین ، طعم دهنده گوشت ، طعم دهنده مرغ ، زردچوبه الیت و … میباشد.
کلیه محصولات را میتوانید به سادگی از سایت هایپر مارکت میلو تهیه نمایید و چنانچه کالای مورد نظر شما با موجودی صفر نمایش داده شد میتوانید درخواست خود را از طریق منوی ارسال لیست درخواستی برای ما ارسال کنید تا در اسرع وقت کالای مورد نظر برای شما ارسال شود.
ما را در اینستاگرام دنبال کنید.
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.